cking'); } } ?> Pengar och reklam | Svenska pengar

Pengar och reklam

Om man vill tjäna pengar på att ha reklam på sin webbplats så måste man ju självklart ha en sajt först. Annars så går det inte att få in några pengar genom att publicera annonser, för vad ska du lägga upp dem. Vill du ha ett tips på hur du kan fixa en hemsida eller blogg så kan du besöka Webbdo.se som är väldigt billiga och bra.

Läs även hur man tjäna pengar på en blogg.

Så tjänar man pengar genom reklam
Först och främst behöver man koppla ihop sig med ett affiliatenätverk som i sin tur är kopplade till många andra svenska företag i Sverige. Är man det så behöver man inte bryr sig om hur man får pengar av företagen man hjälper marknadsföra på sin webbplats, det sköter affiliatenätverken åt en. Har man ett företag själv så slipper man betala sociala avgifter som annars görs automatiskt av affiliatenätverket man är ansluten till, man slipper även skatten. För den får man betala själv sen när lönen ska betalas ut.

Vilket nätverk ska man välja, det finns så många?
För att kunna hitta ett affiliatenätverk som ska passa för just den webbsidan du bygger så rekommenderar jag dig TradeDoubler. De har ett stort utbud av annonsörer som du kan ansöka till. Har du en utländsk webbplats, varav inte svenskspråkig så kan du även ansöka dit. För även annonsörer i USA, Tyskland eller varför inte England vill säkert ha annonser på din sida.